Comencen les visites escolars

Publicat el

Comença un nou curs escolar i el Poblat talaiòtic de s’Illot ja ho té tot preparat per rebre visites escolars. Ja tenim apunt la nova proposta didàctica perquè aquells escolars que ens visitin puguin complementar la seva formació en matèria de prehistòria.

 

Avui matí hem rebut la primera visita d’aquest curs 2016-2017. Aquestes visites s’han iniciat amb els alumnes de quart de primària del col·legi Punta de n’Amer. Aquest han aprofitat que estan a prop del Poblat per venir a peu i fer una visita al municipi.

 

Una vegada l’alumnat ha arribat al Poblat el grup s’ha dividir en dos. Uns han començat la visita guiada al centre d’interpretació on els alumnes han pogut fer un repàs de l’època pretalaiòtica, talaiòtica i postalaiòtica i finalment han pogut visualitzar un teatre virtual on es conta un poc més de la vida d’aquests primer pobladors.

 

Mentre que els altres han començant fent una visita al jaciment, han passejat per damunt les passarel·les i han pogut veure de primera mà tot allò estudiat a l’escola.

 

 

Per acabar la visita, s’ha unificat tot el grup i han fet un taller de fona. Cada alumne ha elaborat la seva pròpia fona i després han practicat el llançament de fona.